Nyheder
Hold øje med om Instruktører har ferie...
Kære medlemmer. Husk at holde øje med om jeres hold instruktør har ferie. Vi skriver det ude i siden. Desværre kan vi endnu ikke teknisk udelukke en tilmelding på det hold som er aflyst pga. ferie. Så hold øje med det hold du har meldt dig til, ikke er et ferie hold.

Fold ud og læs mere

Velkommen til vores hjemmeside
Velkommen til vores hjemmside. Den er tiltænkt både nye kommende - og gamle medlemmer. Vi håber den kan præsentere vores forening og de muligheder du har i den. Kontant os endelig på vores email: rmik@rmik.dk hvis du oplever du ikke kan finde svar på dine sprørgsmål. Med tiden skal hjemmesiden udvides med flere informationer og links. Hvis du har forslag eller ide`er til os, så skriv gerne tilbage til os på vores mail.

Fold ud og læs mere

Tilbud for nye Medlemmer
TILBUD for nye medlemmer fra 16 år til og med 24 år Du betaler 317, - kr i alt for 3 måneders medlemskab. Ingen indmeldelsesgebyr. Nøglekortet får du gratis! Efter de 3 md. er kontingentet på 230.-/md. TILBUD for nye medlemmer over 24 år 180,- kr./md. i de første 3 måneder. Du betaler dog 50,- kr. i indmeldelsesgeby for et nøglekort. Efter de 3 md er kontingentet på 230,-/md. Skriv gerne på rmik@rmik.dk eller send os en sms på tlf.nr. 20 65 15 97. Du er altid velkommen til en gratis prøvetime - også på vores hold. For at blive medlem, skal du møde op på kontoret i kontortiden. Se i øvrigt vores holdtilbud & booking.

Fold ud og læs mere

Vores center
Roskilde Motion- & Idrætsklub (-RMIK) er en forening under folkeoplysningsloven med bestyrelse og medlems indflydelse. DER er ingen som ejer stedet og tjener mange penge på det. Vi tilstæber en økonomi hvor tingene blot skal gå i nul. Vi hævder selv, at vi er sted hvor der er plads til alle, store som små, ældre som unge. Det eneste vi forlanger er plads til et "goddag" og et "farvel" og et lille smil. Måske også ind i mellem noget frivillighed, hvis du har lyst til det. Vi har ansat en daglig leder på deltid, rengøring og instruktører. Vi forsøger at passe på stedet såvel som hinanden. På Store Møllevej 5 ligger vores forening, som er indrettet med sal til holdtræning, maskiner med mulighed for cardio- og kredløbtræning, lokale med spinningscykler, store lokaler med mulighed for styrketræning med Techno Gym maskiner og frivægte. Du er altid velkommen til en gratis prøvetime eller to. Kontant os blot med en mail eller sms og vi finder ud af det. Hvis du ønsker at blive medlem, og er helt ukendt med brug af vægtmaskiner og håndvægte, kan vi endda tilbyde dig en gratis instruktørtime med en af vores kyndige instruktører. Vi har også forskellige former for HOLDTRÆNING, hvor du sammen med andre har mulighed for sal trænnig, spinning eller udendørs motion i skov og stadion (-se yderligere under holdbeskrivelsen). Vi har desuden et samarbejde med flere aktører, herunder Roskilde kommunes Sundhedscenter, SIR98, Ungeguiden m.fl., som bruger vores faciliteter (-se under Samarbejdspartnere). Vi favner flere som foretrækker en foreningskultur med plads til forskellighed. Vi har derfor et samarbejde med fysioterapeuter, massører, personlig træner og andre fagfolk som vi kan trække på, hvis der skulle være brug for et ekstra råd eller vejledning. (-se også under Behandling).
Se alle hold