Login
Husk mig!
Holdtræning

OBS!!!!

Se holdplan for det 1.halvår 2019 på forsiden - eller i booking.

**

HOLDTRÆNING:

Denne side er i gang med at blive opdateret: Kig venligst på forsiden - og ved bookningen.

 

Her kan vi tilbyde dig forskellige former for holdtræning:

Bodytoning:

Bodytoning er til dig, der ønsker opstramning og toning af hele kroppen. Efter kort opwarming , styrkes og trænes kroppens mange musklermed forskellige øvelser. Vi bruger redskaber på holdet, såsom stepbænk, bodybar, håndvægte, miniband, tube og klude, for at nævne nogle eksembler. Der forekommer også små former for cirkeltræning, også kaldet "Tabata", hvor vi får pulsen op.

Med venlig hilsen

Tina, instruktør hos Roskilde Motion og Idræt.

Pilates:

Pilates er til dig, der ønsker er stærkere ryg, mave og holdning. Vi træner uden musik og i meget langsomt tempo. Vi laver forskellige mave-, balle- og lår- øvelser, der styrker dit muskelkorset. Vi arbejder også meget med åndedræt og bækkenbund. Der forekommer både traditionelle pilates øvelser, men også effekt øvelser.

Med venlig hilsen

Tina, instruktør hos Roskilde Motion og Idræt

Cardio Combat:

Cardio combat : Er en kombination af konditions træning med interval, høj puls og spark og slag til musik. Det er for alle, vi starter stille og roligt og der bliver taget hensyn til eventuelle skader mm. Carsten går efter "keep it simple", men "No pain No gain" bliver også nævnt engang imellem

Med venlig hilsen

Carsten, instruktør hos Roskilde Motion og Idræt

Yoga

I yogatimen arbejder vi med at styrke evnen til at sanse kroppen samt skabefokus og koncentration. Yogaformen er primært Vinayasa, hvor de klassiske yogastillinger sættes sammen til et glidende flow, i takt med åndedrættet. VI arbejder med styrke, stabilitet, samt åbne op og skabe plads i kroppen. Derudover arbejder vi med meditation og åndedrætsøvelser. Yoga betyder "at forene" og i yogatimen arbejder vi med at forene krop, sind og sjæl, hen mod at skabe og leve et liv i balance og harmoni. Effekten af yoga, fysisk som mentalt, kan du således med fordel tage med dig ud i din hverdag. Vel mødt!

Med venlig hilsen

Hanne, instruktør hos Roskilde Motion og Idræt.

Zumba

Zumba er en kombination af flere dansearter såsom Merengue, Salsa, Cumbia og Reggaton. Zumba er dans for alle og du behøver ikke at kunne danse i forvejen for at være med. Jeg har kreeret min egen undervisning med Bailando, en mere kendt dans som Mecarana eller et zumba nummer som Vaiven. Jeg har lavet 34 koregrafi til forskellige sange og håber du har lyst til at joine mig om onsdagen kl. 18:00-19:00.

Med venlig hilsen

Camilla, instruktør hos Roskilde Motion og Idræt.

QiGong