Login
Husk mig!
Forside

Velkommen til Roskilde Motion- & Idrætsklub.

*** Se medlemstilbud for nye medlemmer længere nede****

Vores træningscenter-klub findes på Store Møllevej 5, 4000 Roskilde.

Kontor tider:

(Obs - kontoret er desværre lukkket pga. forkølelse i dag onsdag d.1.dec.)

Mandag kl. 11-18, Tirsdag kl.14-18, Onsdag kl. 14-18.

 

**** NYHEDER ****

November 2021

OBS

Kære medlemmer, da der er opstået problemer med Mastercard -/Nets, kan vi først komme til, at opkræve jeres november kontingent d.1-2 dec. I vil kort tid efter jo også modtage en opkrævning for december. Vi beklager.

Som Motion- & idræts forening er vi foreløbig ikke pålagt at vise coronapas. Hvis dette sker, igangsætter vi samme ordning som sidst.

**** SPINNING starter op igen! ****

Vi har valgt igen at starte spinnings hold. Joan er tilbage som instruktør. Holdet bliver kørt 2 gange om ugen; tirsdag kl.17.30-18.30 og lørdag kl. 9.00-10.00. Meld dig på booking, så holdet bliver til noget. Holdet starter op så de fleste kan være med, men i løbet af et par gange, er holdet tilbage på tidligere niveau; for øvet.

***

 

 

 

Nyheder i September.

Vi kan nu glæde os over at kunne dyrke idræt helt som normalt. Gældende fra onsdag 1. september er der ikke længere særlige corona-restriktioner i idræts- og foreningslivet. Også kravet om stikprøvekontrol af coronapas i foreningsfitness er bortfaldet. ( - jf. DGI -/regeringen).

Vi har startet flere fysiske hold og flere vil komme til. Vi har også motion og træning udenfor. Meld dig til - og hold øje med bookingen. Nyheder om de enkelte står nedenfor teksten her. Kontakt evt. vores instruktører angående - kontakt opl. fremgår af bookningen.

** HOLDNYT **

** August 2021**

 

Motion i natur & i skov med Pia.

Motion: Hyrdehøj. Mandag.kl.10-11.

Mødested: P-pladsen for enden af Hyrdehøj, ved Hyrdehøjskoven.

Motion i Naturen. (Boserup). Tirsdag kl.11-12.15

Motion i Naturen (Himmelev). Torsdag kl.11-12.15

Indeholdet vil være en pose blandet bevægelser med balance, styrke, koordinering, smidighed m.m. Hvis vejret er til det, afslutter vi med en afspænding under åben himmel.

Medbring måtte og tæppe.

Der er ikke undervisning hvis det regner eller sner. Så får I en SMS.

Tilmelding/framelding senest 2 timer før på hjemmesiden her ( - se booking).

Jeg glælder mig til at motionere med jer.

Hilsen Pia

Mobil: 27 79 04 50

Alle Pia`s gamle i salen hold er startet på ny - herunder flere andre livsstilhold. ( - se bookingen).

 

**

Charlotte stopper sin online undervisning fra lørdag d.28 aug. Vi glæder os til igen, at ses fysisk i salen. Takker Charlotte for indsatsen på nettet i en svær corona tid.

**

Hanne stopper sin online Yoga, for så at undervise i Salen. Vi takker også Hanne for indsatsen. Vi mener - og de fleste medlemmer, at det er tid for fysisk undervisning og den nærkontakt som det giver ift. rettelser m.m. Meld dig til på bookingen - (under Holdtræning, efter cykling i boksen). Husk egen yoga måtte.

** Juni og Juli 21 **

Thomas stopper snart med sin online undervisning i Yoga. Vi takker Thomas for en god online indsats og den medlems opbakning og tilslutning der har været på online yoga i en ellers nedlukket coraona tid. Efter Thomas har afholdt ferie, starter vi igen fysisk hold op i salen om torsdagen. Den første gang gang d.12 august kl.17.30-19.

Meld dig til på bookingen. Husk din egen yogamåtte.

Vel mødt i august.

**

QiGong om mandagen med Charlotte er ligeledes på vej ind i salen. Dog holdes lørdagsholdet - online endnu.

**

** Maj 2021**

Vi genåbner for alle medlemmer. Vi begynder at starte vores fysiske holdtræning på normalvis - jf. restriktioner.

**

Zumba Step & Zumba

Starter igen med Joan - allerede fra mandag d.10.maj. Meld dig til på bookingen, så vi igen kan få hold i salen.

**

Mave- & Ryg hold

Helle starter sit normale hold op igen i salen fra tirsdag d.18 maj fra kl.16.30-17.30. I den forbindelse stopper online holdet. Vi takker Charlotte for indsatsen. Husk coronapas egen træningsmåtte.

**

Qigong

Charlotte`s Qigong starter op indendørs i salen fra man d.7.juni kl.19-20. Bemærk at Charlotte stadig har Qigong online, om lørdagen kl.9.00-9.45. ( - se detaljer og kontakt længere nede mht. tilmeldning på Zoom).

**

Livsstils-, motion- og skov hold

Pia`s livsstilshold er delvis flyttet ind i salen. Se nærmere detaljer på bookingen.

**

Yoga

Hannes Yoga hold fortsætter online, men denne gang udvidet til 1,5 time. Planerne er hen over sommeren, igen at samle holdundervisning enten inden- eller udenfor.

**

Sundhedscenterets Efterforløb- & Motionshold.

Lars og Kirsten starter hold igen i salen. Første gang tirsdag d.25 kl.10-11. Herefter hver tirsdag og torsdag fra kl.10-11. (-se også booking). Kontakt Lars ang. med sms på tlf.nr. 20 65 15 97 eller skriv en mail på rmik@rmik.dk

**

** Tidligere men vigtig Information ang. hold

** April 2021 **

Online Qigong om mandagen stopper. Fra den 26. april flytter Charlotte sit Qigong hold udenfor fra kl. 17-18. Det foregår ved:- ( hullet, Ejboparken). Kontakt gerne Charlotte for nærmere information. Husk at meld dig på booking.

** Marts 2021 **

NU OGSÅ YOGA ONLINE MED HANNE OM TIRSDAGEN!

På trods af nedlukning har vi stadig hold! Dette foregår dog via Internet eller udendørs. Vores instruktører Pia, Charlotte, Hanne og Thomas tilbyder jer en mulighed for træning. Hvis du er til livstilshold i skoven eller til motion derhjemme, så har vi Motions hold, Qiqong,Yoga og Mave- & Ryg hold ud Online. Se også detajler nedenfor - og se booking.

**

Yoga hold Online med Hanne.

Gennem yogaøvelserne har vi opmærksomheden på bevægelse og åndedrættet, når vi arbejder med stræk og styrkende øvelser. Vi arbejder med yoga som meditation i bevægelse - en måde at finde ind i kroppen, slippe stress og opleve nærvær. Øvelserne virker rolige og energi givende.

Træningen foregår hjemme hos dig selv, online på Zoom, tirsdage kl. 17.30 – 19.00,

Hvis du vil deltage, sender du en mail til Hanne: hanne_perez@hotmail.com

en time før opstart, hvor du oplyser dit navn + medlemsnummer. Herefter får du et link til min Zoom kanal som du logger på et par minutter før træningen starter. Sørg for at have din yogamåtte og et tykt tæppe klar. Vel mødt! Jeg glæder mig til at træne yoga online sammen med dig!

**

Udendørs træning med Pia i Hyrdehøjskoven i Roskilde .

Mandag kl. 10.30-11.30

Meld dig til på booking. Holdet mødes ved enden af Hyrdehøj nede ved parkeringspladsen ved siden af Hellas atletikstadion.

Online Motion hold med Pia via Internet. Kontakt Pia med din mail. Oplys dit navn og medlemsnummer på: motionrmik@gmail.com - Meld dig til på vores booking. Du får tilsendt et link-/kode af Pia inden start (- se også yderligere detaljer for fremgangsmåde nedenfor - ved Qigong).

Venlig hilsen - Pia.

**

Yoga med Thomas - Online via Zomm Meeting app.

Thomas har brug for at sende dig et link en times tid før hver holdstart /streeming. Du skal derfor inden kontakte Thomas på følgende mail: Thomas@thomasyoga.dk -

Oplys også dit navn og dit medlemsnummer.

Er du ny på ZOOM? Så downloader du Zoom Meetings app`en og installerer den på din enhed - (computer, telefon,tablet), så er du klar, når du får dit link. Det tager et øjeblik, at få adgang første gang, det er derfor en god ide at forberede Zoom på din enhed i god tid, og altså ikke vente til du får linket første gang. Yoga starter op første gang søndag d.10. januar kl. 10.00-11.30. For derefter at fortsætte fremover hver torsdag kl.16.00-17.30 og søndag kl.10.00-11.30. Meld dig også på bookingen.

Venlig hilsen Thomas.

**

- Qigong -

Online via Zoom.

QIGONG ONLINE : Lørdage kl. 9.00-09.45.
Kort men godt - og i mangel af bedre. Det er så vigtigt at vi i disse tider gør noget aktivt GODT for vores fysiske og mentale velbefindende!
Giv din krop, dit åndedræt og dine tanker et effektivt og afstressende frirum via Qigong bevægelsernes blide stræk og flow - HJEMME hos DIG i DIN dagligstue!
TILMELDING via Bookingen i RMIK +++ SEND en mail til underviser Charlotte med følgende info:
 
Dit fulde navn + dit medlemsnummer
MAIL:Qigong.rmik@gmail.com.
Står inde i Bookingen - kun på den måde sikrer du dig link til undervisningen. Du modtager en mail fra mig med link og lidt mere info, senest 30 min før undervisningens start.
Se endvidere info ovenover (-ved Yoga); om hvordan du benytter Zoom.
OBS: Camera slukkes når undervisningen starter, så du kan kun se mig / underviser.
Jeg glæder mig til at møde dig - online - og sammen skabe den gode Qigong stemning.
 
* Mave & Ryg hold - Online *
(Dette hold er flyttet tilbage til salen fra d.18 maj - med Helle)
 
 
 

***************************************************************************

Kontoret og telefonens åbningstider:

mandag kl.11-18, tirsdag kl.14-18, onsdag kl.14-18.

E-mail: rmik@rmik.dk

Tlf. 20 65 15 97 -

MobilPay 42026 - (MobilPay må dog i forbindelse med hjemmesiden, kun bruges til kontingent)

 

Ring venligst i kontortiden - skriv gerne en mail eller sms, men forvendt ikke svar uden for åbnningstid. Vores telefonsvarer er ikke til at indtale beskeder. ( OBS. Under vores nuværendende nedlukning, svares der ikke på telefonen. Skriv derfor venligst en mail).

Hvis du ønsker et medlemskab eller en gratis prøvetime, så kom her i kontortiden, så finder vi ud af det derfra. Du er altid velkommen.

 

Vi har følgende tilbud til nye medlemmer:

Betal de første 3 måneder. 180,-kr.pr./md. - (normalpris 230,- kr.pr./md). Medlemskort 40,-kr. - (normalt 100,- kr). Tilbud 3/md. + kort = 590,- kr. Du sparer 200,- kr. Straks betaling.

------------

Her på forsiden har vi informationer, både til nuværende og kommende medlemmmer.

-----------

*********** Ellers & vigtigt!!**********

Kære medlem.

Se vores hold tilbud her til venstre - under booking.

Husk at booke dig på hold!!

Husk også at melde dig fra bookingen, hvis du ikke kan komme, så der kan bliver plads til andre. Hvis der ikke er nok tilmeldte på de enkelte hold, kan det ske, at de bliver aflyst eller slået sammen. Hold øje med bookingen / du får sms besked.

Vi forsøger at starte et udendørs løbehold - med fx. løb i Hyrdehøjskoven. Og sprørge jer medlemmer; om I kunne være interesseret i at løbe med?? Der er plads til alle, både øvet og ikke-øvet. Skriv dig gerne på den liste, som er hængt op i RMI på opslagstavlerne ****

****

Ang. Corona.

Det er op til hvert enkelt medlem at sikre sig regeringens retningslinjer overholdes.

Vi opfordrer til at vise ekstra påpasselighed og opmærksomhed med afspritning & aftørring af vores udstyr efter brug og selvfølgelig blive hjemme hvis man har symptomer på Covid-19. Maskiner & vægte vil blive ekstra rengjort, ligesom der er sat ekstra automater og papirruller op til afspritning/afsæbning - også ved indgangsdøren. Desuden har vi god og kraftig ventiltion i det meste af vores center.

 

Vi vil gerne takke for den store opbakning i den pålagte nedluknings tid. Vi er jo en forening uden den store kapitalfond i baghånden, og uden jer medlemmer intet center. Vi vil derfor også benytte lejligheden til at opfordre jer til at få jeres familiemedlemmer, venner og bekendte med her i RMI, da der er plads til flere medlemmer.

** Udendørs træning **

 

Yoga med Thomas.

Thomas starter Yoga hold fra torsdag d.23.juli. kl.16-19, med 2 hold af 1,5 time.

Thomas overtager Sidsels tid, men denne gang foregår Yoga i vores sal, da der her er mere plads og afstand Desuden skal du medbringe din egen Yoga madras. Andet udstyr som du evt. låner, skal sprittes af efter brug. ( jf. myndighedernes retningslinjer).

**

Zumba Step & Zumba - med Joan.

Kom og vær med om mandagen.

Hold kl.17-18 og 18-19.

**

Mave & Ryg med Helle.

Tirsdag - kl. 16.45 til 17.45.

*****

Qigong med Charlotte.

Meld dig på bookningen ligesom du plejer.

DOG SKAL du stadig huske egen måtte og tæppe jf. retningslinjerne (notat d.7.juni).

Tilmelding og afmelding: senest 2 timer inden.

Jeg glæder mig til at møde dig til Qigong!

Ønsker dig god Qi - Venlig hilsen Charlotte.

***

Opstart af Sundhedscenterets efterforløb.

Vi starter op igen fra tirsdag d.18.august. kl.10 og torsdag d.20.august. kl.10. Vi prøver at tilpasse træningen den lange pause og de nye retningslinjer. Vi er dog overbevist om, at vi godt kan få sat noget fornuftigt træning sammen. Vi glæder os til at se jer igen.

Venlig hilsen - Lars og Kirsten.

Links til evt. hjemmetræning.

Charlotte vores Qigong instuktør ( - som arbejder professionelt som fysioterapeut), har været så venlig at samle nogle gode links på internettet, som I evt. kan bruge til hjemmetræing.

Aktivsundhed:

http://aktivsundhed.dk/da kan I finde mange forskellige træningsøvelser og programmer. De fleste er lavet som film og I kan hente dem ned som pdf.filer. Her er et link til hjemmetræning: http://aktivsundhed.dk/da/fysisk-aktivitet/til-dig-der-vil-i-gang/133-traen-hjemme

De har endda lavet et Covid-19 hjemmetræningsprogram

Eller I kan læse deres flyer `Syg men sund og aktiv`der også indeholder øvelsesprogram: http://www.aktivsundhed.dk/images/UPDATE18/SMSAbooklet.pdf

Der er flere foreninger, der har forskellige træningsprogrammer og små videoer. Selvom de har forskelligt fokus, er de fleste øvelser relevante for alle og kan bruges som generel træning:

Lungeforeningen: www.lunge.dk/træning/sektion-tips-og-raad-til-din-træning .Der er videoer guidet af en fysioterapeut. Der er opvarmnng er cirkeltræning der varer 30-40 min i alt. Der er især fokus på åndedræt og vejrtrækning, men træningsøvelserne er relevante for alle.

Hjerteforeningen: https://hjerteforeningen.dk/motion/motion-for-hjertet/ Der er fx.ideer til øvelser udendørs i haven, hvor der bruges en bænk, en kæp og en elastik.

Diabetesforeningen: https://diabetes.dk/diabetes-2/fysisk-aktivitet/inspiration-til-oevelser/oevelser-uden-redskaber.aspx

Vh - Charlotte.

****

 

 

***

Andet.

http://www.rmik.dk/filarkiv/zumbastepopslagbeskrivelse.pdf

Der er lagt referat op af vores Generalforsamling d.9.april.2019 - ( se menu til venstre).

***

~ QIGONG ~

KOM og vær med! Du har godt af det, både ift. styrke og mentalt velvære. Tag evt. en ven-/veninde med gratis. Man har derfor mulighed for at træne med Charlotte både lørdag og mandag.

( se også link her - http://www.rmik.dk/filarkiv/harduprøvetqigong2019-hold2.pdf ).

Husk at booke dig på..

**

Se foto fra vores fælles arbejdsdag i RMI d.2.marts.

Vi havde en hyggelig og produktiv dag.

RMI takker de medlemmer, som kom og gav en hånd!

http://www.rmik.dk/filarkiv/arbejsdagd.2.marts.19foto1.pdf

http://www.rmik.dk/filarkiv/arbejsdagd.2.marts.19foto2.pdf

**

Vi havde en International QiGong dag i RMI lørdag d.27.april.

Dette forløb rigtig godt.

Se OGSÅ følgende link - http://www.rmik.dk/filarkiv/internationalqigongdag.pdf

**

Yoga hold med Hanne.

Mandag

Yoga hold kl. 16.30-18.00

Se også holdbeskrivelsen her - http://www.rmik.dk/filarkiv/nytyogahold-hanne.pdf

***

QiGong.

Et anderledes hold i RMI.

QiQong er en helse- og træningsmetode fra Kina. Nogle kalder det for "den kinesiske yoga". Bevægelserne sker i langsomt flow, ofte med samtidig træning af åndedrættet. OiQong giver smidighed, stabilitet og velvære. Holdstart: lørdag d.8.sept. Alle kan deltage! Træning i salen kl 9.00-10.00. Velmødt. Venlig hilsen instruktør og fysioterapeut - Charlotte.

- se yderligere oplysninger om holdet på vores opslagstavle..

**

Holdplan 2.halvår - 2020.

( - se også booking).

***

Mandag.

Salen:

Livsstilshold. kl.12.30-13.00. Pia. Ang.plads på hold - (kontakt Pia).

Livsstilhold. kl.13.30-15.00. Pia. - Ang.plads på hold - (kontakt Pia).

Zumba Step. kl.17.00-18.00. Joan. Plads til 12.

Zumba. kl.18.00-19.00. Joan. - Plads til 12.

Qigong. kl 19.00-20.00. Charlotte. Plads til 12.

Udenfor:

Motion i Hyrdehøj. kl.10.30-11.30.

Tirsdag.

Salen:

Sundhedscenteret efterforløb -/Sundhedscenteret - /kl.9.45-12.15. ang.plads på hold - (kontakt kontoret).

Mave- & Ryg. kl.16.45-17.45. Helle. Plads til 12.

Yoga. kl.17:45-19:15. Hanne. Plads til 12..

Udenfor:

Livsstilshold. Motion i naturen - (Boserup Skoven). kl.11.00-12.15. Pia. Plads på hold - (kontakt Pia).

Onsdag.

Salen:

Bevægelse- & Afspænding. kl.8.30-9.30. Pia. Plads til 12.

Livstilshold. kl.10.00-11.30. Pia. Plads på hold – (kontakt Pia).

Cirkeltræning - fra d.1.okt.-1.maj. kl.16.45-17.45. Daniel. Plads til 12.

Udenfor i gården:

Cirkel træning/ KCrossfit fra den 1.maj.-1.okt. kl.16.45-17.45. Daniel. Plads til 15.

Torsdag.

Salen:

Sundhedscenteret efterforløb / Sundhedscentret. kl.9.45-12.15. Ang. plads på hold - (kontakt kontoret).

Yoga. kl.16.00-17.30 Thomas. Plads til 12

Yoga kl.17.30-19.Thomas. plads til 12.

Udenfor:

Livstilshold - Motion i naturen. - (Trekroner Skoven). kl.13.00-14.15. Ang. plads - kontakt Pia.

Fredag.

Salen: fri

Lørdag.

Salen:

QiQong. kl.9.00-10.00. Charlotte. Plads til 12.

Søndag.

Salen: fri

-

**************

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÅBNINGSTID FOR TRÆNING: HVER DAG FRA KL. 04.30 til KL. 23.00.

VI HAR PERSONLIGE NØGLEKORT.

**

Lars

Lars - Centerleder.

 

Der er åbent for nye medlemmer

så kom forbi eller ring på

20 65 15 97

( -dog kun i kontortid)KONTOR TID :

Mandag kl. 11.00-18,00

Tirsdag-Onsdag 14.00-18.00.

Torsdag Fredag, lørdag og Søndag: - lukket.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pris for medlemskab:

Kontingent 230,- kr. om måneden - (indmeldelsesgebyr 100,- kr.)

HUSK: dit medlemskort er strengt personligt og må ikke overdrages eller benyttes af andre.

OPSIGELSE / BERO SKAL SKE SENEST DEN 15. I MÅNEDEN.

Man kan være i bero fra en måned og optil 6 måneder.

Opsigelse/bero skal ske ved personligt fremmøde i kontortiden eller pr.mail.

 


Bestyrelsen kan til en hver tid kontaktes på mailadressen
såfremt der en ris/ros, forslag til forbedringer, bemærkninger eller lign.