Login
Husk mig!
Forside

Velkommen til Roskilde Motion- & Idrætsklub.

*** ***

Vores træningscenter-klub findes på Store Møllevej 5, 4000 Roskilde.

Kontor tider og telefontid :

Mandag kl. 11-18, Tirsdag kl.13-17 og Onsdag kl. 14-18.

**

*** TOTAL TILBUD for nye medlemmer fra 16 år til og med 24 år ***

Du betaler 317, - kr i alt for 3 måneders medlemskab. Ingen indmeldelsesgebyr. Nøglekortet får du gratis!

( - obs kun op til de 100 første indmeldelser).

**

**** TILBUD for nye medlemmer over 24 år***

180,- kr./md i de første 3 måneder.

Du betaler dog 45,- i indmeldelsesgebyr for et elektronisk dørkort. Efter de 3 md er kontingentet på 230,-/md.

Skriv gerne på rmik@rmik.dk eller send os en sms på tlf.nr. 20 65 15 97.

Du er altid velkommen til en gratis prøvetime. Vi har masser af maskiner og vægte.

Se i øvrigt vores holdtilbud ude i siden - booking.

**

 

* NYHEDER *

Maj- 2022.

OBS. fra onsdag d.1.juni, flytter vi spinning fra om tirsdagen til om onsdagen kl.17.30-18.30.

**

Yoga med Hanne starter igen.

Fra tirsdag d.7.juni starter Hanne sit Yoga hold op igen i salen, hver tirsdag fra kl.17.30 til 18.45. Husk og meld dig på bookingen, så vi kan få et hold.

**

 

Marts 2022

Gemeralforsamling onsdag d.27.april kl.18

( - se dagsorden under menuen - Generalforsamling).

**

Nyt Yoga-Pilates hold.

Dette er et mandags morgen hold fra kl. 8.00-9.00. Start mandag d.21. marts. Meld dig endelig til booking, så vi kan få samlet et helt hold - senest søndag.

Beskrivelse af holdet:

Morgen yoga/pilates:

Kom og start dagen på den mest perfekte måde og som kroppen vil elske dig for!! Morgen yoga giver energi, skaber balance og gør dig stress fri resten af dagen. Vi vil strække os gennem enkle spændingsfrigørende øvelser som smidiggør og stimulerer hele kroppen. Pilates vil indgå som en styrkende del af timen. En fantastisk intelligent bevægelses- og træningsform, der øger kropsbevidsthed og forbedrer kropsholdning ved at styrke og samtidig smidiggøre både de små vigtige stabiliserende muskler omkring vores led og de større synlige muskler. Bevægelserne i pilates hjælper med til at afstresse bindevævet og derved mulig smertelindring. Med både yoga og pilates forbedres koordinations- og balanceevnen og blodcirkulation samt iltoptagelse så man vil opleve fornyet energi og overskud.Afslutningen vil for det meste være en bevidsthedsøvelse om et roligt åndedræt og balanceret nervesystem.

Licken: Jeg er 43 år og uddannet fysioterapeut i 2005 og har derudover undervist i div. træningsformer (pilates, spinning, trx, yoga, stramop, bassintræning og mere til) siden mine sene teenage år. Dette være sig indenfor foreninger, træningscentre, højskole, privat og klinik i både Danmark og Spanien, hvor jeg har været bosat fra 2006-2017.

Det andre elever fortæller:

- En faglig dygtig og behagelig underviser der kommer hele kroppen igennem. Licken skaber en god stemning. Afslutter altid med udstrækning. Min varmeste anbefaling.

- Dejlig afvekslende træning fra gang til gang, med brug af vægte, klodser og bolde i forskellige størrelser. Fokus på forskellige områder af kroppen. Dagen efter kan jeg altid huske at jeg var til pilates i går (på den gode måde).

- Jeg kan kun komme i tanke om gode ting at fremhæve om dig som underviser: giver klare og tydelige instruktioner og præsenterer afvekslende programmer, hvilket er virkelig dejligt.

- Jeg synes at du er en rigtig god og meget varieret underviser. Jeg er også meget tryg ved at du er uddannet så vi ikke overbelaster muskler og led. Du er god til at komme hele kroppen rundt. Jeg kan varmt anbefale dig.

** Spinning **

**** Husk at meld dig til SPINNING ****

Vi har jo valgt igen at starte et  cykle-spinnings hold. Joan er tilbage som instruktør, hver lørdag kl. 9.00-10.00. Meld dig på booking, så holdet bliver til noget!!


Februar 22.

Ang Corona restriktioner den 1.februar.

Kravet om coronapas og brug af mundbind i vores forening er ikke længere gældende fra tirsdag den 1. februar. Husk at vi stadig tager hensyn til hinanden mht. afspritning efter brug og bliver hjemme hvis man er forkølet m.v. - ligesom vi altid har gjort.

**

Vores kære Yoga Instruktør Hanne har valgt at holde en pause - og der er ikke Yoga mere om tirsdagen. Vi takker Hanne for en rigtig god og kompetent Yoga tid.

**

Gamle Nyheder

**28. december 2021 *

Regeringen har indført coronapas igen ift. brug af vores forening. Kontrollen er ligesom sidst. Lige inden for hoveddøren er en seddel som er en coronapas erklæring og som skal udfyldes med navn og medlemsnummer. Denne erklæring skal ligges i postkassen ved kontoret. Vi tager stikprøver og spørger ind til corona passet når kontoret er bemandet. Men da vi ikke kan være her hele tiden, tager vi også udgangspunkt i, at vi netop er en foreingen med medlemsejerskab og egenkontrol.

Ellers: Ikke medlemmer skal bruge mundbind, når de er gående-/ståënde i vores lokaler. ( fx. i kontortiden ift.indmelding).

Og ligesom vi plejer; spritter vi af hver gang efter brug og holder 2 meters afstand til hinanden.

Som idrætsforening er vi ikke pålagt at have lukket, dog opfordrer Roskilde kommune os, at vi begrænser vores hold træning indtil onsdag d.5.januar. Vi har derfor aflyst nogle hold, men andre igen fortsætter, idet vi skønner at vi kan holde afstand og hensyn. Vi har i øvrigt helt lukket ned i forvejen for holdtræning mellem jul og Nytår.

Den nye Holdplan for første halvår 2022 er sat op på booking, så husk at melde dig til. Vi har afstemt antal deltager på holdet, således at vi kan overholde afstands reglen.

***

November 2021

**** SPINNING starter op igen! ****

Vi har valgt igen at starte spinnings hold. Joan er tilbage som instruktør. Holdet bliver kørt 2 gange om ugen; tirsdag kl.17.30-18.30 og lørdag kl. 9.00-10.00. Meld dig på booking, så holdet bliver til noget. Holdet starter op så de fleste kan være med, men i løbet af et par gange, er holdet tilbage på tidligere niveau; for øvet.

***

Nyheder i September.

Vi kan nu glæde os over at kunne dyrke idræt helt som normalt. Gældende fra onsdag 1. september er der ikke længere særlige corona-restriktioner i idræts- og foreningslivet. Også kravet om stikprøvekontrol af coronapas i foreningsfitness er bortfaldet. ( - jf. DGI -/regeringen).

Vi har startet flere fysiske hold og flere vil komme til. Vi har også motion og træning udenfor. Meld dig til - og hold øje med bookingen. Nyheder om de enkelte står nedenfor teksten her. Kontakt evt. vores instruktører angående - kontakt opl. fremgår af bookningen.

** HOLDNYT **

** August 2021**

 

Motion i natur & i skov med Pia.

Motion: Hyrdehøj. Mandag.kl.10-11.

Mødested: P-pladsen for enden af Hyrdehøj, ved Hyrdehøjskoven.

Motion i Naturen. (Boserup). Tirsdag kl.11-12.15

Motion i Naturen (Himmelev). Torsdag kl.11-12.15

Indeholdet vil være en pose blandet bevægelser med balance, styrke, koordinering, smidighed m.m. Hvis vejret er til det, afslutter vi med en afspænding under åben himmel.

Medbring måtte og tæppe.

Der er ikke undervisning hvis det regner eller sner. Så får I en SMS.

Tilmelding/framelding senest 2 timer før på hjemmesiden her ( - se booking).

Jeg glælder mig til at motionere med jer.

Hilsen Pia

Mobil: 27 79 04 50

Alle Pia`s gamle i salen hold er startet på ny - herunder flere andre livsstilhold. ( - se bookingen).

 

**

Charlotte stopper sin online undervisning fra lørdag d.28 aug. Vi glæder os til igen, at ses fysisk i salen. Takker Charlotte for indsatsen på nettet i en svær corona tid.

**

Hanne stopper sin online Yoga, for så at undervise i Salen. Vi takker også Hanne for indsatsen. Vi mener - og de fleste medlemmer, at det er tid for fysisk undervisning og den nærkontakt som det giver ift. rettelser m.m. Meld dig til på bookingen - (under Holdtræning, efter cykling i boksen). Husk egen yoga måtte.

** Juni og Juli 21 **

Thomas stopper snart med sin online undervisning i Yoga. Vi takker Thomas for en god online indsats og den medlems opbakning og tilslutning der har været på online yoga i en ellers nedlukket coraona tid. Efter Thomas har afholdt ferie, starter vi igen fysisk hold op i salen om torsdagen. Den første gang gang d.12 august kl.17.30-19.

Meld dig til på bookingen. Husk din egen yogamåtte.

Vel mødt i august.

**

QiGong om mandagen med Charlotte er ligeledes på vej ind i salen. Dog holdes lørdagsholdet - online endnu.

**

** Maj 2021**

Vi genåbner for alle medlemmer. Vi begynder at starte vores fysiske holdtræning på normalvis - jf. restriktioner.

**

Zumba Step & Zumba

Starter igen med Joan - allerede fra mandag d.10.maj. Meld dig til på bookingen, så vi igen kan få hold i salen.

**

Mave- & Ryg hold

Helle starter sit normale hold op igen i salen fra tirsdag d.18 maj fra kl.16.30-17.30. I den forbindelse stopper online holdet. Vi takker Charlotte for indsatsen. Husk coronapas egen træningsmåtte.

**

Qigong

Charlotte`s Qigong starter op indendørs i salen fra man d.7.juni kl.19-20. Bemærk at Charlotte stadig har Qigong online, om lørdagen kl.9.00-9.45. ( - se detaljer og kontakt længere nede mht. tilmeldning på Zoom).

**

Livsstils-, motion- og skov hold

Pia`s livsstilshold er delvis flyttet ind i salen. Se nærmere detaljer på bookingen.

**

Yoga

Hannes Yoga hold fortsætter online, men denne gang udvidet til 1,5 time. Planerne er hen over sommeren, igen at samle holdundervisning enten inden- eller udenfor.

**

Sundhedscenterets Efterforløb- & Motionshold.

Lars og Kirsten starter hold igen i salen. Første gang tirsdag d.25 kl.10-11. Herefter hver tirsdag og torsdag fra kl.10-11. (-se også booking). Kontakt Lars ang. med sms på tlf.nr. 20 65 15 97 eller skriv en mail på rmik@rmik.dk

**

** Tidligere men vigtig Information ang. hold

** April 2021 **

Online Qigong om mandagen stopper. Fra den 26. april flytter Charlotte sit Qigong hold udenfor fra kl. 17-18. Det foregår ved:- ( hullet, Ejboparken). Kontakt gerne Charlotte for nærmere information. Husk at meld dig på booking.

** Marts 2021 **

NU OGSÅ YOGA ONLINE MED HANNE OM TIRSDAGEN!

På trods af nedlukning har vi stadig hold! Dette foregår dog via Internet eller udendørs. Vores instruktører Pia, Charlotte, Hanne og Thomas tilbyder jer en mulighed for træning. Hvis du er til livstilshold i skoven eller til motion derhjemme, så har vi Motions hold, Qiqong,Yoga og Mave- & Ryg hold ud Online. Se også detajler nedenfor - og se booking.

**

Yoga hold Online med Hanne.

Gennem yogaøvelserne har vi opmærksomheden på bevægelse og åndedrættet, når vi arbejder med stræk og styrkende øvelser. Vi arbejder med yoga som meditation i bevægelse - en måde at finde ind i kroppen, slippe stress og opleve nærvær. Øvelserne virker rolige og energi givende.

Træningen foregår hjemme hos dig selv, online på Zoom, tirsdage kl. 17.30 – 19.00,

Hvis du vil deltage, sender du en mail til Hanne: hanne_perez@hotmail.com

en time før opstart, hvor du oplyser dit navn + medlemsnummer. Herefter får du et link til min Zoom kanal som du logger på et par minutter før træningen starter. Sørg for at have din yogamåtte og et tykt tæppe klar. Vel mødt! Jeg glæder mig til at træne yoga online sammen med dig!

**

Udendørs træning med Pia i Hyrdehøjskoven i Roskilde .

Mandag kl. 10.30-11.30

Meld dig til på booking. Holdet mødes ved enden af Hyrdehøj nede ved parkeringspladsen ved siden af Hellas atletikstadion.

Online Motion hold med Pia via Internet. Kontakt Pia med din mail. Oplys dit navn og medlemsnummer på: motionrmik@gmail.com - Meld dig til på vores booking. Du får tilsendt et link-/kode af Pia inden start (- se også yderligere detaljer for fremgangsmåde nedenfor - ved Qigong).

Venlig hilsen - Pia.

**

Yoga med Thomas - Online via Zomm Meeting app.

Thomas har brug for at sende dig et link en times tid før hver holdstart /streeming. Du skal derfor inden kontakte Thomas på følgende mail: Thomas@thomasyoga.dk -

Oplys også dit navn og dit medlemsnummer.

Er du ny på ZOOM? Så downloader du Zoom Meetings app`en og installerer den på din enhed - (computer, telefon,tablet), så er du klar, når du får dit link. Det tager et øjeblik, at få adgang første gang, det er derfor en god ide at forberede Zoom på din enhed i god tid, og altså ikke vente til du får linket første gang. Yoga starter op første gang søndag d.10. januar kl. 10.00-11.30. For derefter at fortsætte fremover hver torsdag kl.16.00-17.30 og søndag kl.10.00-11.30. Meld dig også på bookingen.

Venlig hilsen Thomas.

**

- Qigong -

Online via Zoom.

QIGONG ONLINE : Lørdage kl. 9.00-09.45.
Kort men godt - og i mangel af bedre. Det er så vigtigt at vi i disse tider gør noget aktivt GODT for vores fysiske og mentale velbefindende!
Giv din krop, dit åndedræt og dine tanker et effektivt og afstressende frirum via Qigong bevægelsernes blide stræk og flow - HJEMME hos DIG i DIN dagligstue!
TILMELDING via Bookingen i RMIK +++ SEND en mail til underviser Charlotte med følgende info:
 
Dit fulde navn + dit medlemsnummer
MAIL:Qigong.rmik@gmail.com.
Står inde i Bookingen - kun på den måde sikrer du dig link til undervisningen. Du modtager en mail fra mig med link og lidt mere info, senest 30 min før undervisningens start.
Se endvidere info ovenover (-ved Yoga); om hvordan du benytter Zoom.
OBS: Camera slukkes når undervisningen starter, så du kan kun se mig / underviser.
Jeg glæder mig til at møde dig - online - og sammen skabe den gode Qigong stemning.
 
* Mave & Ryg hold - Online *
(Dette hold er flyttet tilbage til salen fra d.18 maj - med Helle)
 
 
 

***************************************************************************

Kontoret og telefonens åbningstider:

mandag kl.11-18, tirsdag kl.14-18, onsdag kl.14-18.

E-mail: rmik@rmik.dk

Tlf. 20 65 15 97 -

MobilPay 42026 - (MobilPay må dog i forbindelse med hjemmesiden, kun bruges til kontingent)

 

Ring venligst i kontortiden - skriv gerne en mail eller sms, men forvendt ikke svar uden for åbnningstid. Vores telefonsvarer er ikke til at indtale beskeder. Skriv derfor venligst en mail).

Hvis du ønsker et medlemskab eller en gratis prøvetime, så kom her i kontortiden, så finder vi ud af det derfra. Du er altid velkommen.

 

Vi har følgende tilbud til nye medlemmer:

Betal de første 3 måneder. 180,-kr.pr./md. - (normalpris 230,- kr.pr./md). Medlemskort 40,-kr. - (normalt 100,- kr). Tilbud 3/md. + kort = 590,- kr. Du sparer 200,- kr. Straks betaling.

------------

Her på forsiden har vi informationer, både til nuværende og kommende medlemmmer.

-----------

*********** Ellers & vigtigt!!**********

Kære medlem.

Se vores hold tilbud her til venstre - under booking.

Husk at booke dig på hold!!

Husk også at melde dig fra bookingen, hvis du ikke kan komme, så der kan bliver plads til andre. Hvis der ikke er nok tilmeldte på de enkelte hold, kan det ske, at de bliver aflyst eller slået sammen. Hold øje med bookingen / du får sms besked.

Vi forsøger at starte et udendørs løbehold - med fx. løb i Hyrdehøjskoven. Og sprørge jer medlemmer; om I kunne være interesseret i at løbe med?? Der er plads til alle, både øvet og ikke-øvet. Skriv dig gerne på den liste, som er hængt op i RMI på opslagstavlerne ****

****

Ang. Corona.

Det er op til hvert enkelt medlem at sikre sig regeringens retningslinjer overholdes.

Vi opfordrer til at vise ekstra påpasselighed og opmærksomhed med afspritning & aftørring af vores udstyr efter brug og selvfølgelig blive hjemme hvis man har symptomer på Covid-19. Maskiner & vægte vil blive ekstra rengjort, ligesom der er sat ekstra automater og papirruller op til afspritning/afsæbning - også ved indgangsdøren. Desuden har vi god og kraftig ventiltion i det meste af vores center.

 

Vi vil gerne takke for den store opbakning i den pålagte nedluknings tid. Vi er jo en forening uden den store kapitalfond i baghånden, og uden jer medlemmer intet center. Vi vil derfor også benytte lejligheden til at opfordre jer til at få jeres familiemedlemmer, venner og bekendte med her i RMI, da der er plads til flere medlemmer.

** Udendørs træning **

 

Yoga med Thomas.

Thomas starter Yoga hold fra torsdag d.23.juli. kl.16-19, med 2 hold af 1,5 time.

Thomas overtager Sidsels tid, men denne gang foregår Yoga i vores sal, da der her er mere plads og afstand Desuden skal du medbringe din egen Yoga madras. Andet udstyr som du evt. låner, skal sprittes af efter brug. ( jf. myndighedernes retningslinjer).

**

Zumba Step & Zumba - med Joan.

Kom og vær med om mandagen.

Hold kl.17-18 og 18-19.

**

Mave & Ryg med Helle.

Tirsdag - kl. 16.45 til 17.45.

*****

Qigong med Charlotte.

Meld dig på bookningen ligesom du plejer.

DOG SKAL du stadig huske egen måtte og tæppe jf. retningslinjerne (notat d.7.juni).

Tilmelding og afmelding: senest 2 timer inden.

Jeg glæder mig til at møde dig til Qigong!

Ønsker dig god Qi - Venlig hilsen Charlotte.

***

Opstart af Sundhedscenterets efterforløb.

Vi starter op igen fra tirsdag d.18.august. kl.10 og torsdag d.20.august. kl.10. Vi prøver at tilpasse træningen den lange pause og de nye retningslinjer. Vi er dog overbevist om, at vi godt kan få sat noget fornuftigt træning sammen. Vi glæder os til at se jer igen.

Venlig hilsen - Lars og Kirsten.

Links til evt. hjemmetræning.

Charlotte vores Qigong instuktør ( - som arbejder professionelt som fysioterapeut), har været så venlig at samle nogle gode links på internettet, som I evt. kan bruge til hjemmetræing.

Aktivsundhed:

http://aktivsundhed.dk/da kan I finde mange forskellige træningsøvelser og programmer. De fleste er lavet som film og I kan hente dem ned som pdf.filer. Her er et link til hjemmetræning: http://aktivsundhed.dk/da/fysisk-aktivitet/til-dig-der-vil-i-gang/133-traen-hjemme

De har endda lavet et Covid-19 hjemmetræningsprogram

Eller I kan læse deres flyer `Syg men sund og aktiv`der også indeholder øvelsesprogram: http://www.aktivsundhed.dk/images/UPDATE18/SMSAbooklet.pdf

Der er flere foreninger, der har forskellige træningsprogrammer og små videoer. Selvom de har forskelligt fokus, er de fleste øvelser relevante for alle og kan bruges som generel træning:

Lungeforeningen: www.lunge.dk/træning/sektion-tips-og-raad-til-din-træning .Der er videoer guidet af en fysioterapeut. Der er opvarmnng er cirkeltræning der varer 30-40 min i alt. Der er især fokus på åndedræt og vejrtrækning, men træningsøvelserne er relevante for alle.

Hjerteforeningen: https://hjerteforeningen.dk/motion/motion-for-hjertet/ Der er fx.ideer til øvelser udendørs i haven, hvor der bruges en bænk, en kæp og en elastik.

Diabetesforeningen: https://diabetes.dk/diabetes-2/fysisk-aktivitet/inspiration-til-oevelser/oevelser-uden-redskaber.aspx

Vh - Charlotte.

****

 

 

***

Andet.

http://www.rmik.dk/filarkiv/zumbastepopslagbeskrivelse.pdf

Der er lagt referat op af vores Generalforsamling d.9.april.2019 - ( se menu til venstre).

***

~ QIGONG ~

KOM og vær med! Du har godt af det, både ift. styrke og mentalt velvære. Tag evt. en ven-/veninde med gratis. Man har derfor mulighed for at træne med Charlotte både lørdag og mandag.

( se også link her - http://www.rmik.dk/filarkiv/harduprøvetqigong2019-hold2.pdf ).

Husk at booke dig på..

**

Se foto fra vores fælles arbejdsdag i RMI d.2.marts.

Vi havde en hyggelig og produktiv dag.

RMI takker de medlemmer, som kom og gav en hånd!

http://www.rmik.dk/filarkiv/arbejsdagd.2.marts.19foto1.pdf

http://www.rmik.dk/filarkiv/arbejsdagd.2.marts.19foto2.pdf

**

Vi havde en International QiGong dag i RMI lørdag d.27.april.

Dette forløb rigtig godt.

Se OGSÅ følgende link - http://www.rmik.dk/filarkiv/internationalqigongdag.pdf

**

Yoga hold med Hanne.

Mandag

Yoga hold kl. 16.30-18.00

Se også holdbeskrivelsen her - http://www.rmik.dk/filarkiv/nytyogahold-hanne.pdf

***

QiGong.

Et anderledes hold i RMI.

QiQong er en helse- og træningsmetode fra Kina. Nogle kalder det for "den kinesiske yoga". Bevægelserne sker i langsomt flow, ofte med samtidig træning af åndedrættet. OiQong giver smidighed, stabilitet og velvære. Holdstart: lørdag d.8.sept. Alle kan deltage! Træning i salen kl 9.00-10.00. Velmødt. Venlig hilsen instruktør og fysioterapeut - Charlotte.

- se yderligere oplysninger om holdet på vores opslagstavle..

**

Holdplan 2.halvår - 2020.

( - se også booking).

***

Mandag.

Salen:

Livsstilshold. kl.12.30-13.00. Pia. Ang.plads på hold - (kontakt Pia).

Livsstilhold. kl.13.30-15.00. Pia. - Ang.plads på hold - (kontakt Pia).

Zumba Step. kl.17.00-18.00. Joan. Plads til 12.

Zumba. kl.18.00-19.00. Joan. - Plads til 12.

Qigong. kl 19.00-20.00. Charlotte. Plads til 12.

Udenfor:

Motion i Hyrdehøj. kl.10.30-11.30.

Tirsdag.

Salen:

Sundhedscenteret efterforløb -/Sundhedscenteret - /kl.9.45-12.15. ang.plads på hold - (kontakt kontoret).

Mave- & Ryg. kl.16.45-17.45. Helle. Plads til 12.

Yoga. kl.17:45-19:15. Hanne. Plads til 12..

Udenfor:

Livsstilshold. Motion i naturen - (Boserup Skoven). kl.11.00-12.15. Pia. Plads på hold - (kontakt Pia).

Onsdag.

Salen:

Bevægelse- & Afspænding. kl.8.30-9.30. Pia. Plads til 12.

Livstilshold. kl.10.00-11.30. Pia. Plads på hold – (kontakt Pia).

Cirkeltræning - fra d.1.okt.-1.maj. kl.16.45-17.45. Daniel. Plads til 12.

Udenfor i gården:

Cirkel træning/ KCrossfit fra den 1.maj.-1.okt. kl.16.45-17.45. Daniel. Plads til 15.

Torsdag.

Salen:

Sundhedscenteret efterforløb / Sundhedscentret. kl.9.45-12.15. Ang. plads på hold - (kontakt kontoret).

Yoga. kl.16.00-17.30 Thomas. Plads til 12

Yoga kl.17.30-19.Thomas. plads til 12.

Udenfor:

Livstilshold - Motion i naturen. - (Trekroner Skoven). kl.13.00-14.15. Ang. plads - kontakt Pia.

Fredag.

Salen: fri

Lørdag.

Salen:

QiQong. kl.9.00-10.00. Charlotte. Plads til 12.

Søndag.

Salen: fri

-

**************

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÅBNINGSTID FOR TRÆNING: HVER DAG FRA KL. 04.30 til KL. 23.00.

VI HAR PERSONLIGE NØGLEKORT.

**

Lars

Lars - Centerleder.

 

Der er åbent for nye medlemmer

så kom forbi eller ring på

20 65 15 97

( -dog kun i kontortid)KONTOR TID :

Mandag kl. 11.00-18,00

Tirsdag-Onsdag 14.00-18.00.

Torsdag Fredag, lørdag og Søndag: - lukket.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pris for medlemskab:

Kontingent 230,- kr. om måneden - (indmeldelsesgebyr 100,- kr.)

HUSK: dit medlemskort er strengt personligt og må ikke overdrages eller benyttes af andre.

OPSIGELSE / BERO SKAL SKE SENEST DEN 15. I MÅNEDEN.

Man kan være i bero fra en måned og optil 6 måneder.

Opsigelse/bero skal ske ved personligt fremmøde i kontortiden eller pr.mail.

 


Bestyrelsen kan til en hver tid kontaktes på mailadressen
såfremt der en ris/ros, forslag til forbedringer, bemærkninger eller lign.